У Львові попрощалися з двома героями, серед них – зять Ірини Фаріон

На Марсовому полі поховали Василя Особу та Михайла Єзерського

У суботу, 12 жовтня, у Львові попрощалися зі двома Героями, які віддали своє життя за Україну – Василем Особою та Михайлом Єзерським. Зять Ірини Фаріон, яку вбили напередодні — Василь Особа загинув у бою з російськими окупантами. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

У обох захисників залишилися діти

Василь Особа служив у Національній гвардії України, в 4-му батальйоні Сил Свободи Бригади швидкого реагування "Рубіж". У Василя залишилися дружина Софія, яка працює в міській раді Львова, і двоє маленьких дітей. Він загинув 6 жовтня на Сіверському напрямку. Для Софії це вже друга велика втрата за короткий період. В середині липня вона втратила матір, відому українську мовознавицю, Ірину Фаріон. Вбивство Ірини Фаріон сталося ввечері 19 липня. Правоохоронці затримали 18-річного В’ячеслава Зінченка у нього вдома в Дніпрі на шостий день після вбивства.

Також Львів прощається з іншим Героєм, Михайлом Єзерським, який від початку повномасштабного вторгнення захищав Україну у складі 67-ї окремої механізованої бригади. Він боровся на Харківщині та Донеччині. У Михайла залишилися дружина та син.