У центрі Львова випадково ввімкнули сигнали тривоги про витік хлору

На ратуші випадково увімкнули сигнал тривоги під час ремонту

У середу, 9 жовтня, у центрі Львова випадково увімкнули сигнали тривоги, який сповіщає про витік хлору. Його увімкнули робітники під час проведення ремонтних робіт в ратуші. Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Жодного витоку не було

Близько 16:45, під час ремонтних робіт на Львівській ратуші робітники випадково натиснули кнопку, яка сповіщає про витік хлору. Жодного витоку не було! У Львові та області спокійно. Як і завжди, у разі будь-якої загрози я оперативно повідомлятиму у своїх соцмережах” — йдеться в повідомленні Козицького.

Працівники, які обслуговують систему оповіщення у Львові, проводили ремонтні роботи. Коли працівники перезапускали нову систему програмного забезпечення, у цей час відбувся технічний збій і запустилось повідомлення про витік хлору на підприємстві. На 6-й секунді повідомлення оперативно вимкнули” — зазначила пресслужба Львівської міськради.

До слова, під час відключень світла у частині Львівщини можуть не чути сирени про сповіщення тривоги. У ЛОВА пояснили, що деякі територіальні громади не придбали електронні сирени, тож без живлення могли не спрацювати електромеханічні.