У Львові біля автостанції на вул. Личаківській збудують новий готель

Проєкт передбачає триповерховий готель з апартаментами, підземним паркінгом та терасою

У Львові планують побудувати новий готель з підземним паркінгом на вулиці Личаківській. Його зведуть на місці одноповерхових будівель. Про це у вівторок, 8 жовтня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету.

На першому поверсі будуть торгові приміщення

За його словами, йдеться про забудову ділянки на вулиці Личаківській, 183-185 поблизу виїзду з вулиці Пасічної. Зараз тут розташовані одноповерхові будівлі, які реконструюють під 3-поверховий готель. Згідно з проєктом, це буде триповерховий готель з апартаментами, а на першому поверсі передбачені торгові приміщення. Також мають облаштувати підземний паркінг.

Проєкт передбачає дві черги будівництва. Перша черга включає будівництво основної частини готелю, а друга – можливе продовження забудови зі східного боку, щоб завершити архітектурний комплекс.

"Планується, що передня частина будівлі буде пішохідною, як і зараз, з комерційними функціями на першому поверсі. Заїзд до підземного паркінгу буде з тильної сторони. Окрім того, ми передбачили терасу та вихід на дах через ліфт і сходову клітину", – пояснив Антон Коломєйцев.

Замовником проєкту є ТОВ "Урбан Хаб-Девелопмент", яке за даними аналітичної системи YouControl створили у Львові лише два роки тому. Компанія займається будівництвом, а її власником є Вадим Моргунов.