Львівська психіатрична лікарня запрошує на фестиваль KULPARKIV FEST

Фестиваль відбудеться на території лікарні. На святі можна буде побачити вироби пацієнтів лікарні

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня запрошує на KULPARKIV FEST. Про це 7 жовтня повідомили у Львівській обласній раді.

“Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» запрошує всіх небайдужих до здоров’я душі та тіла на святковий захід KULPARKIV FEST, присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я”, — йдеться у повідомленні.

Як йдеться у повідомленні, свято має на меті привернути увагу до важливості психічного здоров’я, особливо в умовах війни, яка призвела до значного зростання рівня стресу, тривожності та невизначеності серед людей.

“KULPARKIV FEST стане можливістю не лише підняти настрій відвідувачам, але й підкреслити важливість підтримки емоційного стану та популяризації сучасних методів психіатрії та психології”, — розповіли у Львівській обласній раді.

Під час фестивалю гостей очікують:

  • смачні частування,
  • майстер-класи з технік релаксації та методів підтримки психічного здоров’я,
  • концертна програма
  • відвідування контактного звіринця.

“KULPARKIV FEST є відкритим для всіх охочих і пропонує атмосферу підтримки, розуміння та турботи про психічне здоров’я. У цей непростий час фестиваль стане простором для спілкування, розваг та обміну знаннями про те, як зберегти внутрішню гармонію”, — йдеться у повідомленні.

Фестиваль відбудеться на території лікарні за адресою вул. Кульпарківська, 95, і розпочнеться 10 жовтня о 10:00.