Львівський суд оштрафував вебкам-модель за продаж власної порнографії

Обвинуваченій клієнт заплатив криптовалютою

Личаківський районний суд Львова визнав винним Вікторію О. у виготовленні та збуті порнографії. Вона вирішила заробити грошей працюючи еротичною моделлю в інтернеті. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 3 жовтня в Єдиному державному реєстрі.

385 доларів за еротичну сцену в прямому ефірі

Суд встановив, що обвинувачена Вікторія О. влітку 2023 року надавала еротичні послуги в інтернеті. Правоохоронці залучили співробітника, який знайшов обвинувачену на одну з онлайн сайтів з вебкам-моделями й за 385 доларів купив еротичну послугу. Обвинувачена в онлайні виконувала еротичні елементи з використанням сторонніх предметів.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала повністю. Суду показала, що в інтернеті знайшла посилання на сайт, на якому працюють моделі. Вирішила зареєструватися з метою отримання доходу. Надалі вона виконувала еротичні елементи з демонструванням геніталій. За надані послуги вона отримала 30% від суми 385 доларів США, 70% отримав сайт. Виконуючи такі еротичні елементи вона не усвідомлювала, що її дії мають кримінальний характер. У вчиненому щиро розкаюється, просить суд суворо не карати” — йдеться у вироку.

Вивчивши матеріали справи суддя Роман Грицко визнав Вікторію О. винною у кримінальному правопорушенні. Їй призначили 68 тис. грн штрафу. Також суд зобовʼязав стягнути з обвинуваченої понад 8,7 тис. грн процесуальних витрат. Вирок можна оскаржити.