У Львові розпочали реконструкцію проблемного перехрестя на Личаківській

У будні дні рух транспорту перехрестям не обмежуватимуть

У четвер, 3 жовтня, у Львові розпочалася реконструкція перехрестя вулиць Личаківської та Тракту Глинянського. Досі воно було небезпечним для пішоходів і ускладнювало рух приватного та громадського транспорту. Про це повідомила Личаківська адміністрація.

Зараз на перехресті реорганізують дорожній рух. Під час ремонтних робіт облаштують додаткову смугу руху транспорту на виїзд із міста, створять два острівці безпеки для пішоходів, перенесуть зупинку громадського транспорту, ліквідують пішохідний перехід, який був небезпечним для пішоходів і створював затори.

Карта перехрестя

Очікують, що внаслідок змін водії приватних авто та пасажири громадського транспорту зможуть швидше минати перехрестя, а пішоходи почуватимуться безпечніше. Виконавцем робіт є шляхоремонтне підприємство Личаківського району. Завершити реконструкцію повинні до 30 листопада.

Важливо, що виконання ремонтних робіт не передбачає перекриття руху у будні дні. Роботи будуть проводитись із мінімальним дискомфортом для львів’ян та гостей міста”, — наголосили в Личаківській РА.