У Львові збудують кільце на перехресті Трускавецької та Княгині Ольги

Забудовник "Сан Марко Сіті", який поруч зводить ЖК, оплатить всі роботи з проєктування та будівництва

У Львові побудують кільцеву транспортну розв'язку на перехресті вулиць Трускавецької та Княгині Ольги. Усі витрати на проєктування та будівництво покриє компанія-забудовник, яка зводить поруч новий житловий комплекс. Відповідне рішення 1 жовтня прийняв виконком Львівської міськради.

Будівництво розпочнеться після завершення проектних робіт

Йдеться про перехрестя неподалік Львівського обласного центру зайнятості та ЖК “Ренуар”. За словами директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олега Забарила, саме забудовник ініціював це рішення і готовий профінансувати всі необхідні роботи. Так, замовником робіт з проєктування та будівництва кільцевої транспортної розв’язки буде ЛКП “Львівавтодор”, а профінансує їх ТзОВ “Сан Марко Сіті”.

Роботи з облаштування кільцевої розв'язки розпочнуться після завершення всіх етапів підготовки, зокрема виготовлення та погодження проєктно-кошторисної документації, отримання дозволів та укладення договорів з підрядною організацією.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “Сан Марко Сіті” створили майже 5 років тому у селі Солонка, що біля Львова. Компанія займається будівництвом, а її власником є депутат Львівської районної ради від партії “Свобода” Марко Олександр Йосипович.

Нагадаємо, раніше завдяки петиції обурених мешканців у Львові відремонтували частину цієї аварійної дороги на вулиці Трускавецькій.