У Львові під час святкування Дня Захисників курсант освідчився своїй коханій

20-річний курсант Захар Зозуля зробив пропозицію своїй дівчині на сцені перед сотнею глядачів

У вівторок, 1 жовтня, у Львові під час заходів, присвячених Дню Захисників і Захисниць України, 20-річний курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного — Захар Зозуля освідчився своїй коханій просто на сцені.

Вона сказала «ТАК»

“Знаєте, чудеса мають відбуватися навіть в дуже несподіваних моментах. Я знаю, що до нас приїхала з Коломиї Евеліна Литвинова. Десь ти тут є, правда? Ходи сюди до мене, маю до тебе одну невеличку справу”, — такими словами ведучий запросив майбутню наречену на сцену.

Після цього вийшов Захар та зробив пропозицію своїй коханій: “Евеліна, я тебе кохаю вже дуже довго, і кожен день я закохувався в тебе. Кохана, ти будеш моєю дружиною?”. Дівчина прийняла пропозицію — глядачі привітали закохану пару бурхливими оплесками, створюючи теплу та незабутню атмосферу на цьому важливому для них заході.

До слова, Захар Зозуля — майбутній офіцер-артилерист родом з Коломиї. Його батько працює військовим медиком, а мама активно займається волонтерською діяльністю. Його брат також випускник військового навчального закладу. Його обраниця, яка також родом з Коломиї, навчається у Львівському національному університеті імені Івана Франка.