У Львові відкрили девʼятий McDonaldʼs

Заклад розташований на пр. В'ячеслава Чорновола, 93 в ТЦ “Арсен”

У пʼятницю, 27 вересня, у Львові відкрився девʼятий заклад швидкого харчування McDonaldʼs. Він розташований на проспекті Вʼячеслава Чорновола, 93 в ТЦ “Арсен”. Про це повідомило Interfax з посиланням на пресслужбу компанії.

Про новий McDonaldʼs

Загальна площа нового закладу складає 469,7 кв м. У залі буде 127 посадкових місць, а на терасі ще 126. З першого дня роботи ресторану відвідувачі можуть замовити страви в залі, а також водії можуть скористатися McDrive. Служба доставки McDelivery запрацює через кілька днів після відкриття. Графік роботи ресторану — з 7:00 до 23:00, "МакДрайву" - з 5:00 до 23:30.

Один з основних напрямків стратегії "МакДональдз" в Україні — розширення мережі в містах-мільйонниках. Львів — одне з найбільших міст України, що стрімко розвивається. І ми продовжуємо цю традицію, відкриваючи нові ресторани для наших численних поціновувачів” — зазначив директор з розвитку Віталій Стефурак в коментарі для журналістів.

До того ж ресторан обладнано генератором для безперебійної роботи під час відключення електроенергії. Під час оголошення повітряної тривоги заклад зачинятиметься, як і решта ресторанів мережі, щоб працівники та відвідувачі могли перейти до найближчого укриття.