У Львові внаслідок пожежі в автосервісі отримав опіки 21-річний чоловік

Він самотужки намагався ліквідувати загоряння

У Львові внаслідок пожежі в автосервісі отримав опіки 21-річний працівник, який намагався самотужки загасити загоряння. Пожежа знищила дах будівлі, частину робочого інструменту, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області, 27 вересня.

Деталі пожежі

Пожежа трапилась 26 вересня, близько 17:30, в автосервісі на вул. Зеленій. До приїзду рятувальників 21-річний працівник автосервісу намагався самотужки загасити загорання, через що отримав опіки рук та ніг I-II ступеня важкості. Травмованого чоловіка госпіталізували в лікарню Св. Луки. Через 20 хв після прибуття пожежникам вдалось ліквідувати пожежу. До ліквідації пожежі залучили 11 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Фото: ДСНС Львівщини

На момент прибуття пожежних підрозділів, вогонь поширювався на дах. В середині приміщення на автопідйомниках знаходились два автомобілі.Однак, внаслідок пожежі знищено дах на площі 10 кв м, частину робочого інструменту. Також пошкоджено облицювання дверей автосервісу та моторний відсік одного з автомобілів” — йдеться в повідомленні ДСНС. Причини та обставини пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, нещодавно у Шептицькому (раніше Червоноград) на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку спалахнула пожежа у квартирі, в якій перебували двоє людей. Внаслідок займання загинув 62-річний власник квартири. Жінці вдалося самостійно врятуватися з палаючого помешкання