У Львові поліція затримала 25-річну наркоторговицю

Жінка фасувала та розповсюджувала наркотики через “закладки”

У Львові затримали 25-річну місцеву мешканку, яку підозрюють у розповсюдженні психотропних речовин. Вона розфасовувала наркотики та робила “закладки”. Про це 26 вересня повідомили у поліції Львівщини.

Жінці загрожує до 12 років ув’язнення

За даними правоохоронців, жінка отримувала так звані “клади” з наркотики, які вона фасувала та розповсюджувала через так звані “закладки” — схованки для клієнтів. Львів’янку затримали 24 вересня, а під час обшуків в її квартирі правоохоронці виявили докази: готові для продажу наркотичні “закладки”, фасувальні засоби, електронні ваги, чорнові записи та інші предмети, які свідчать про її протиправну діяльність.

“Усе вилучене було скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Окрім того, було задокументовано кілька фактів збуту зловмисницею психотропної речовини PVP”, — йдеться у повідомленні.

Підозрюваній вже повідомили про підозру, їй загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.