У Львові водій тролейбуса отримав штраф за зіткнення з Mitsubishi

Автомобіль стояв на дорозі з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольорів

Личаківський райсуд Львова визнав винним водія тролейбуса, який в’їхав у Mitsubishi. За порушення ПДР, що спричинило пошкодження авто і тролейбуса, порушник сплатить штраф. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 20 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Через аварію тролейбус і машина пошкодились

За матеріалами справи, аварія трапилась 2 вересня на перехресті вулиці Стрийська — Хуторівка. Юрій П. за кермом міського тролейбуса в’їхав у автомобіль Mitsubishi Outlander, який стояв на дорозі з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольорів. Таким чином водій “не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не зреагував на її зміну, не дотримався безпечного бокового інтервалу”. Через ДТП пошкодились і машина, і тролейбус.

На судовому засіданні Юрій П. визнав свою вину. Суддя призначив порушникові штраф розміром 850 грн. Від сплати судового збору водія звільнили через інвалідність другої групи. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, нещодавно у Львові водію конфіскували права за їзду під наркотиками під час комендантської години. Під час затримання поліцейський почав обшукувати дружину водія, тоді обурений порушник викликав інший екіпаж поліції