Львівська міськрада продала за пів мільйона підвальне приміщення в центрі міста

Фото: Prozorro.Sale

Приміщення придбав власник агенцій нерухомості

У вівторок, 17 вересня, Львівська міськрада продала з аукціону за майже пів мільйона гривень підвальне приміщення на вулиці Кобилянської. Підвал призначений під творчу майстерню члена Національної творчої спілки. Переможцем аукціону став власник агенції нерухомості “Грінвіль парк”. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Підвал призначений під творчу майстерню

Нежитлове приміщення площею 27 кв. м розташоване в підвалі будинку на вулиці Кобилянської, 18. Призначення підвалу — для розміщення творчої майстерні члена Національної творчої спілки. Приміщення не є частиною пам'ятки культурної спадщини, наразі його орендують. Львівська міськрада виставила лот на аукціон з стартовою ціною у 323 тис. грн

За лот позмагалися чотири учасники. На етапі початкових ставок Ілля Величко запропонував найбільшу ставку. Таким чином він отримав право останнього ходу в кожному з наступних трьох раундів. Вже в першому раунді Величка наздогнали Валерій Терещенко та Тарас Родцевич, однак він перебив ставки конкурентів на гривню. У другому раунді Величко знову перебив ставку Терещенка всього на 10 копійок, так ціна за лот зросла до 420 001,10 грн. Зрештою Ілля Величко став переможцем аукціону зі ставкою на копійку вищою від Терещенка — 480 000, 01 грн.

Фото: Prozorro.Sale
Фото: Prozorro.Sale
Фото: Prozorro.Sale
Фото: Prozorro.Sale

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, Ілля Величко володіє двома агенціями нерухомості, що зареєстровані в Києві — “Мартін лофт” та “Грінвіль парк”. Також він є власником ТОВ “Нест офіс ессет Р37”, яке займається орендою нерухомості і також зареєстроване у столиці.

Нагадаємо, нещодавно фірма колишнього соліста Львівської опери, професора ЛНУ Олега Петрика, виграла аукціон з продажу приміщення у Львові. Згодом професор пояснив, що виграв аукціон, аби завадити забудові в центрі Львова.