"Шахтар" здобув перемогу над "Карпатами" у 6-му турі УПЛ

Донецький "Шахтар" виграв матч з рахунком 5:2

У суботу, 14 вересня, Львові на стадіоні "Арена Львів", відбувся матч 6-го туру Української Прем’єр-ліги між ФК "Карпати" та донецьким "Шахтарем". Гра завершилася перемогою "Шахтаря" з рахунком 5:2. Про це повідомили у пресслужбі ФК “Карпати Львів”.

Перебіг матчу

Перший гол у ворота ФК Карпати забив Олександр Зубков у середині першого тайму. "Карпати" швидко відігралися завдяки точному удару Владислава Підлепенця після подачі з кутового. Однак "Шахтар" не зупинився: ще до перерви Артем Бондаренко оформив дубль, а Данило Сікан забив ще один м’яч, довівши рахунок до 4:1.

У другому таймі Бондаренко продовжив вражати ворота суперників і оформив свій хет-трик. На останніх хвилинах матчу Амбросій Чачуа скоротив відставання "Карпат", забивши другий м’яч для львівської команди, що встановило фінальний рахунок 5:2.

Фото з матчу (фото FC Shakhtar)

Наразі в “Шахтаря” 9 залікових балів після 6 турів та 6 місце, проте матч 5 туру проти “Кривбасу” команда недограла через тривогу. У “Карпат” наразі 5 очок і 12 сходинка в турнірній таблиці. Нагадаємо, 11 серпня Львівські “Карпати” перемогли “Кривбас” у другому турі УПЛ, а напркиінці серпня ФК “Карпати” зіграли внічию з полтавською “Ворсклою”.