Через ремонтні роботи у Львові на місяць перекриють три вулиці

Вони розташовані у Личаківському і Галицькому районах

16 вересня у Львові перекриють три вулиці. Про це 13 вересня повідомила пресслужба Львівської міської ради

У понеділок на вулиці Зеленій, 111 розпочнуть прокладати каналізаційні мережі. Через це на один місяць для руху транспорту закриють вулиці О.Теліги (на ділянці від будинку № 22а до вулиці Керченської) та вулицю Керченську (від будинку №13 до вулиці Зеленої). Роботи виконуватиме підрядна організація на замовлення будівельника, що зводить поруч житло.

Як уточнили в Личаківській районній адміністрації, по вулицях Керченській та Теліги громадський транспорт не курсує, відтак перекриття руху не спричинить незручностей для пасажирів.

Також, за інформацією Галицької районної адміністрації, з понеділка, 16 вересня, розпочнуть ремонтувати вулицю Кирила і Мефодія. Роботи триватимуть орієнтовно один місяць. Планують відремонтувати дорожнє покриття на всій вулиці. Також відремонтують тротуар з непарної сторони, де розташовані зокрема дитячий садочок № 43 та Львівська лінгвістична гімназія.

«Дорога є в дуже поганому стані – і та частина, що в бруківці, і там, де асфальтне покриття. Відтак, буде проведено заміну верхнього шару асфальтного покриття та покриття та перемощено бруківку. Також відремонтуємо один тротуар, який теж є дуже знищений», — зазначили в Галицькій РА.

Мешканців просять вибачити за тимчасові незручності.