У Львові демонтували три незаконні МАФи: власники розібрали їх самостійно

Три незаконні споруди демонтували у Львові за тиждень

У Львові розібрали три незаконні споруди. Їх добровільно демонтували самі ж власники. Про це 11 вересня повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, йдеться на сторінці Львів. Містобудування.

“Місто продовжує позбуватись незаконних споруд і звільняти громадський простір від «будок». Але при цьому маємо гарну тенденцію – власники добровільно демонтують МАФи”, — йдеться у повідомленні.

Один з демонтованих МАФів — це павільйон більш ніж на 100 кв. м у Скнилівському провулку. “Всі, хто хоч раз проїжджав повз ринок “Південний”, не могли його не помітити – величезний, незрозумілої конфігурації, строкаті декорації у стилі “вирви око”. Але головне інше – ця тимчасова споруда стояла без жодних на це правових підстав, тобто не маючи потрібних дозволів. Врешті демонтаж виконано. Це було нелегко. Та працівники Адміністративно-технічного управління були переконливими – і власник розібрав свої павільйони добровільно. А отже, місто не витрачало додаткових котів на цей демонтаж”, — йдеться у повідомленні.

У Львові демонтували три незаконні МАФи
У Львові демонтували три незаконні МАФи
У Львові демонтували три незаконні МАФи

Ще дві тимчасові споруди демонтували у Залізничному районі – на вулиці Городоцькій, 359 (АС "Західна") та на вулиці Городоцькій, 309. Тут також МАФи стояли незаконно. “Після переконливих аргументів та роз’яснювальної роботи власники забрали кіоски самостійно”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще 8 самовільно встановлених тимчасових споруд демонтують у Залізничному та Сихівському районах. Відповідне рішення 10 вересня ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради.