• Головна
  • Новини Львова
  • Двоє постраждалих досі перебувають у реанімації після російського обстрілу Львова

Двоє постраждалих досі перебувають у реанімації після російського обстрілу Львова

Один з постраждалих має дихальну та серцеву недостатність

Станом на середу, 11 вересня, внаслідок російського обстрілу Львова в реанімації досі перебувають два постраждалих віком 51 та 68 років. В одного з чоловіків дихальна та серцева недостатність. Загалом у лікарнях залишаються 15 постраждалих через російську атаку. Про це повідомили у пресслужбі Львівського ТМО.

Один з постраждалих підключений до апарату ШВЛ

Серед пацієнтів, які постраждали від обстрілу Львова 4 вересня, двоє чоловіків, які досі перебувають у реанімації. 68-річний пацієнт має дихальну та серцеву недостатність. “Наразі пацієнт перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані,” — зазначили медики. Під час обстрілу він отримав проникне осколкове поранення грудної клітки, внаслідок чого виник забій легень та серця. Ще один пацієнт, 51-річний чоловік, перебуває у стабільно важкому стані. Він потрапив до лікарні із травмою живота та грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча, рваними ранами стопи та гомілково-ступневих суглобів.

За даними медиків, у львівських лікарнях залишається 15 постраждалих через атаку.

  • 6 пацієнтів перебувають у лікарні Святого Пантелеймона
  • 9 пацієнтів перебувають у лікарні Святого Луки

Загалом через російський обстріл до львівських лікарень потрапили 58 людей. Раніше у ТМО повідомляли, що після ворожої атаки на Львів в реанімації перебували троє дітей. Нагадаємо, у ніч на 4 вересня російські військові завдали комбінованого удару по Львову. Внаслідок влучань у житлові будинки загинуло семеро людей, серед них дитина. Також до лікарень звернулись десятки львівʼян. Через російську атаку пошкоджено 154 житлових будинки.