У Львові автомобіль збив 10-річного хлопчика на велосипеді: дитину прооперували

Внаслідок аварії у хлопчика констатували перелом ноги

У Львові на вулиці Ковалика автомобіль збив 10-річну дитину на велосипеді. Внаслідок ДТП хлопчик потрапив до лікарні. Потерпілому констатували закритий перелом ноги та прооперували, наразі дитина під наглядом медиків. Про це LVIV.MEDIA у суботу, 7 вересня, повідомили у лікарні Святого Миколая.

Хлопчика прооперували після ДТП

Як зазначили лікарі, 10-річний хлопчик потрапив до медзакладу після аварії на вулиці Ковалика у стані середньої важкості. Медики обстежили пацієнта та виявили у нього закритий перелом лівої стегнової кістки. “Станом на зараз дитину прооперовано. Стан задовільний,” — додали у пресслужбі.

Інформацію про ДТП на вулиці Ковалика поширила низка телеграм-каналів близько 14:30. За даними очевидців, дитину збив автомобіль. З опублікованого фото видно, що хлопчик керував велосипедом, на місці працювали лікарі “швидкої”. Наразі деталі аварії невідомі.

Нагадаємо, суд оштрафував водія Audi, який збив дитину на велосипеді у Городку. Також у Дрогобичі п’яна водійка збила на тротуарі 14-річну дівчинку, дитина потрапила в лікарню.