Львівська міськрада продає землю у промзоні Рясне-2 під нове виробництво

Ділянку продаватимуть на торгах — стартова ціна майже 5 млн грн

Львівська міська рада готує на продаж землю в промисловій зоні Рясне-2 через електронний аукціон. Стартова ціна за ділянку 0,3 га становить майже 5 млн грн. Відповідний проєкт ували оприлюднили у серпні на офіційному порталі міської ради Львова.

Земля відведена для будівництва виробничого підприємства

Йдеться про ділянку площею 0,3804 гектара, яка призначена для будівництва виробничого підприємства з офісними приміщеннями. Стартова ціна ділянки встановлена — 4 млн 941 тис. грн. Мінімальний крок аукціону складає 1% від стартової ціни, тобто 49 413 гривень. Для участі потрібно внести гарантійний внесок у розмірі 1 млн 482 тис. грн.

Ділянка для продажу

Переможець аукціону повинен буде додатково сплатити 29 492 гривні за підготовку лота до продажу. Також він зобов'язаний відшкодувати відновну вартість зелених насаджень на ділянці протягом 5 робочих днів після підписання договору купівлі-продажу. На ділянці відсутні будь-які об'єкти нерухомості. Міська влада очікує, що продаж цієї ділянки принесе додаткові кошти до бюджету Львівської територіальної громади. Ці кошти планують використати для реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку міста.