Львівський університет фізкультури за 4,6 млн грн ремонтує спортивні майданчики

Відремонтують баскетбольні та волейбольні майданчики, майданчик з тренажерами та зону для розминки

Львівський державний університет фізкультури імені Івана Боберського уклав договір з підрядником про ремонт спортмайданчиків за 4,6 млн грн. Йдеться про волейбольні та баскетбольні майданчики, зону Workout та зону розминки, що розташовані на вулиці Черемшини, 17. Капітальний ремонт уже розпочали, повідомив у коментарі LVIV.MEDIA проректор ЛДУФК імені Івана Боберського Мар’ян Пітин.

Як йдеться у договорі, яки оприлюднили на сайті Prozorro 26 серпня, будівельна корпорація “РСГ” має виконати наступні ремонтні роботи:

  • ремонт баскетбольного та волейбольного майданчиків, облаштування на них обладнання
  • ремонт пісочних волейбольного та баскетбольного майданчиків
  • ремонт зони Workout та влаштування там тренажерів
  • облаштування огородження, тротуару
  • посів газонів
  • ремонт зони розминки
  • влаштування покриття з штучної трави

Ремонтні роботи на майданчику вже тривають

Роботи на майданчиках уже розпочались і згідно з календарним планом підрядник має завершити ремонт до кінця року. “Зараз триває реконструкція цих майданчиків, вони потребували капітального ремонту, тому ми його й розпочали” — зазначив проректор університету Мар’ян Пітин. За увесь ремонт загалом сплатять 4 580 485 грн. Згідно з документом, підрядник дає гарантію якості виконаних робіт на 10 років.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, компанія зареєстрована у Львові на вулиці Стрийській. Існує ТОВ “Будівельна корпорація “РСГ” протягом трьох років, власником товариства є Роман Павелчак. Ця ж компанія раніше підписала договір Львівським фаховим коледжем спорту про реконструкцію футбольного поля за 14 млн грн.