• Головна
  • Новини Львова
  • Львівʼян запрошують на безплатний перегляд фільму про полеглих воїнів 24 ОМБр ім. короля Данила

Львівʼян запрошують на безплатний перегляд фільму про полеглих воїнів 24 ОМБр ім. короля Данила

Показ відбудеться 8 вересня у Львівському муніципальному мистецькому центрі

Львівська 24-та окрема механізована бригада ім. короля Данила запрошує львівʼян на показ фільму “Хрест Героя”. Фільм знятий на честь всіх полеглих воїнів “королівської” бригади. Про це 5 серпня повідомила пресслужба бригади.

Детальніше про подію

Показ фільму відбудеться в неділю, 8 вересня, о 17:00, у Львівському муніципальному мистецькому центрі на вул. Стефаника, 11. Захід безплатний і на нього можна зареєструватись за посиланням. До слова, кінокартина “Хрест Героя” була присвячена до Дня пам’яті загиблих захисників України. “Хрест Героя” — це нагорода, яку започаткували у 24 бригаді, щоб вшанувати подвиг усіх загиблих з 2014 року воїнів.

Нагадаємо, в кінці серпня у Львові відкрили перший офіс патронатної служби 24 бригади. Патронатна служба “Хоробрі Серця” працює щодня з 9 до 18 за адресою вулиця Юрія Дрогобича, 9. В офісі можна отримати найновішу інформацію та необхідну допомогу. Також в офісі працює представник ЦНАПу, який одразу на місці допомагає оформити необхідні документи. У майбутньому міська влада планує відкривати подібні офіси для всіх наших бригад, де служать львів’яни.