У Львові критично п’яна водійка спричинила ДТП і втекла

Жінка в'їхала у припаркований автомобіль, але згодом пішки повернулася на місце аварії

У Львові жінка у стані сильного алкогольного сп’яніння в'їхала у припаркований автомобіль та втекла з місця аварії. Рівень алкоголю в її крові майже в 16 разів перевищував допустиму норму. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини, у четвер, 5 вересня.

Інцидент стався на вулиці Замарстинівській. Водійка Peugeot 107 в’їхала в припаркований автомобіль Honda Accord та втекла з місця події. Згодом вона повернулася пішки, щоб знайти власника пошкодженого авто, але натрапила на поліцію. Перевірка показала 3,04 проміле алкоголю в її крові.

Жінка отримала три протоколи:

  • за скоєну ДТП
  • втечу з місця аварії
  • керування у стані сп'яніння
    Резульати перевірки

Ще один п’яний водій втікав від патрульних

Окрім п’яної водійки, патрульні затримали ще одного нетверезого водія. На вулиці Морозенка чоловік за кермом Mercedes-Benz 318 не зупинився на вимогу поліції і намагався втекти. Втративши контроль над авто, він врізався у перешкоду. У 38-річного водія виявили 2,35 проміле алкоголю. На нього склали постанову за порушення правил та також три протоколи: за невиконання вимог про зупинку, за ДТП і за водіння у нетверезому стані.

Загалом, цього року через нетверезих водіїв у Львівській області сталося 150 аварій із постраждалими, у яких загинуло 18 людей. Поліція вже склала 6684 протоколи на водіїв у стані сп'яніння.