Матір з трьома доньками загинули через влучання російської ракети у Львові

Після атаки живим із сім’ї залишився лише чоловік

Внаслідок комбінованої російської атаки по Львову у середу, 4 вересня, загинула матір з трьома доньками. Після авіаудару живим залишився лише батько. Про це повідомив львівський міський голова Андрій Садовий і показав фото.

Євгенія Базилевич з доньками Яриною, Дариною та Емілією загинули у власному будинку. Старша донька, 21-річна Ярина, була програмною менеджеркою Офісу “Львів — Молодіжна столиця Європи 2025”. Як додали в УКУ, середній сестрі Дарині було 18 років, вона була студенткою в Католицькому університеті. “Дівчина навчалася на другому курсі програми «Культурологія» Гуманітарного факультету УКУ, була активною студенткою, менторкою “Лабораторії волонтерства” УКУ, пластункою. Займалась в театральній студії, вивчаючи різноманітні аспекти акторського мистецтва”.

Наймолодшій загиблій внаслідок російського удару, Емілії, було лише 7 років. Живим із сім’ї залишився лише батько Ярослав. Наразі чоловік перебуває у критичному стані в лікарні.

Ярина Базилевич. Фото: ЛМР
Дарина Базилевич. Фото: УКУ

Відомо про сімох загиблих: дитину та ще шістьох дорослих. Окрім родини Базилевичів, загинули 50-річна акушерка 5-ї поліклініки Львова та чоловік, дані якого ще встановлюють.