Внаслідок російського удару по Львову є загиблі

Семеро людей загинули — серед них дитина

У ніч на середу, 4 вересня, Львівщину атакували російські ракети та безпілотники. Внаслідок ворожого обстрілу у Львові постраждали 47 людей. Ще семеро осіб загинули, серед них 7-річна дитина.

Ще семеро дітей у лікарні

За оновленою інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького станом на 10:55 у трьох медзакладах Львова перебувають 47 людей, які постраждали через нічну атаку ворога. Серед пацієнтів – семеро дітей. Усі вони мають травми середньої важкості. Серед дорослих – щонайменше 7 перебувають у важкому стані. Медики борються за їхні життя.

Раніше повідомляли, що внаслідок російської повітряної атаки по Львову загинула дитина. Відомо про дівчинці було 7 років, про це повідомив начальник Львівської ОВА. Як додав Андрій Садовий, також загинули 50-річна жінка та чоловік. Загибла жінка була медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова. Згодом стало відомо, що знайшли тіла ще трьох загиблих внаслідок обстрілу.

Станом на 8:45 відомо було про 38 постраждалих.

Згодом у пресслужбі Першого ТМО уточнили, що станом на 9:40 після обстрілу Львова до лікарень доставили 45 постраждалих — 11 з них у критичному стані. Серед них — 7 дітей.

“Ще три людини самостійно звернулися по допомогу у медзаклади Львова … Серед потерпілих — пʼятеро дітей,” — повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Станом на 7:43 було відомо про одну 15-річну дитину, яка перебувала у стані середньої важкості, ще четверо — мали легкі ушкодження.

Наслідки ворожої атаки у Львові на вул. Коновальця

Раніше мер Львова повідомляв, що станом на 6:43 відомо про 6 постраждалих. Серед них — 10-річний хлопчик. Згодом кількість постраждалих зросла.

Нагадаємо, у ніч на середу, 04 вересня Львівщину атакували російські ракети та безпілотники. Внаслідок атаки пошкоджені житлові будинки у центральній частині міста. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника, а дві школи міста у середу, 4 вересня, не працюватимуть. Додамо, 26 серпня росіяни атакували енергетичні обʼєкти на Львівщині.