За мужність та відвагу нагородили львівських гвардійців

Військовослужбовці 2-ї Галицької бригади НГУ від початку російської агресії захищають Україну на найгарячіших ділянках фронту

Львівських гвардійців нагородили президентською відзнакою “За мужність та відвагу”. Про це 2 вересня повідомили у Львівській міській раді.

“Нещодавно Президент України Володимир Зеленський підписав указ про нагородження почесною відзнакою “За мужність та відвагу” 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України”, — йдеться у повідомленні.

Відзнаку присвоїли задля гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених військовослужбовцями 2-ї Галицької бригади під час захисту державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України. Почесна відзнака «За мужність та відвагу» є колективною нагородою для військових частин.

Військовослужбовці 2-ї Галицької бригади НГУ від початку російської агресії захищають Україну на найгарячіших ділянках фронту, демонструючи відвагу та героїзм.  

До слова, зараз триває набір добровольців у бригади Національної гвардії України. Кожен, хто хоче приєднатися до Сил оборони України, може знайти підрозділ і спеціальність, що відповідає досвіду і навичкам.   Детальніше можна ознайомитися за посиланням:  http://surl.li/cesuvz