Львівська міськрада наказала знести ще сім кіосків на Сихові

Якщо власники добровільно не знесуть МАФи, то їх демонтує місто

У п’ятницю, 30 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж ще сімох тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у Сихівському районі.

Власники повинні демонтувати кіоски впродовж 10 днів

Сім кіосків, які мають знести, встановлені на Сихові. Зокрема на вул. Зелена – вул. Зубрівська, де здійснював підприємницьку діяльність Андрій Вус, ще один МАФ на проспекті Червоної Калини, 109 — Галини Колодій. Також демонтуванню підлягає споруда на вул. Сихівській, 19, який належить ПП “СТО-ВП”. Кіоск Роберта Дуткевича на вул. В. Чукаріна, 2, Сергія Горгута на Дж. Вашингтона, 8, а також МАФ на вул. С. Литвиненка – вул. Героїв Крут, де працювала підприємиця Каріна Мельник.

Рішення про демонтаж прийняли через те, що дані МАФи були встановлені без відповідних дозволів та порушують вимоги законодавства. Підприємцям, яким належать ці кіоски, міськрада надала 10 днів на те, щоб демонтувати МАФи самостійно. Якщо ж власники демонтаж не здійснять, то до 15 вересня павільйони демонтують комунальники спільно з представниками районних адміністрацій.

Нагадаємо, нещодавно у центрі Львова демонтували ще три незаконних МАФи. Крім цього, на початку серпня цього року виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив ліквідувати ще 35 незаконних тимчасових кіосків у чотирьох районах міста — Галицькому, Залізничному, Сихівському та Франківському.