У Львові 20-річного лейтенанта поліції посмертно нагородили відзнакою

Данило Куцевич загинув під час виконання службового завдання у Лимані, Донецької області

У Львові відзнакою «За Оборону України» нагородили 20-річного лейтенанта поліції Данила Куцевича, який загинув під час виконання бойового завдання, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, у четвер, 29 серпня.

20-річний Данило Куцевич загинув у січні цього року під час виконання службового завдання у Лимані, Донецької області. Голова ЛОВА Максим Козицький вручив відзнаку «За Оборону України» його матері та брату.

Фото: голови Львівської ОВА Максима Козицького
Лейтенант поліції Данило Куцевич. Фото: голови Львівської ОВА Максима Козицького
Фото: голови Львівської ОВА Максима Козицького

До слова, такою відзнакою нагороджують військовослужбовців, правоохоронців, членів добровольчих формувань територіальних громад, працівників центральної та місцевої влади, підприємств, установ та організацій, волонтерів, які брали участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення і активно сприяли виконанню таких заходів.

“Щиро співчуваю сім’ї, співробітникам і друзям Данила. Не існує слів, які б могли зменшити ваш біль, але ми завжди пам'ятатимемо про подвиг нашого Героя. Вічна пам'ять усім людям, які віддали життя, захищаючи безпеку та територіальну цілісність України”,— зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, 27 серпня, цього року вісьмох воїнів зі Самбірщини посмертно відзначили державними нагородами.