• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові після вимушеної перерви відновлять облаштування Личаківського парку: що зроблять

У Львові після вимушеної перерви відновлять облаштування Личаківського парку: що зроблять

Усі роботи виконають за кошти інвестора

У Львові відновлять роботи з упорядкування Личаківського парку. Раніше тут призупинили роботи у зв’язку з війною. Про це 28 серпня повідомив заступника міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Мова передусім йде про благоустрій навколо трамвайної зупинки. Усі роботи виконають за кошти інвестора, йдеться у повідомленні.

Раніше із території парку забрали понад десяток МАФів. Але роботи призупинили через війну.

“Тепер знайшовся охочий не просто профінансувати роботи з благоустрою, а й виконати все фізично – це ТЗОВ “Інвестиційна компанія “Орієнтир“ (будівельна компанія “Прауд”). Відповідне рішення виконкому вже є”, — зазначив Любомир Зубач.

Що планують зробити

Поряд з парком зроблять тротуар вздовж вулиці Пасічної, який з’єднають з доріжками парку. “Деякі з них теж потрібно буде дещо довести до пуття”, — зазначив Любомир Зубач

Також у парку вирівняють та засіють газони у частині вхідної групи парку (не на всій території).

“Усі роботи, звичайно, - під пильним оком проєктанта, який розробляв проєкт капремонту всього парку, - ПП НВФ "Рутенія"“, — зауважив у повідомленні заступника міського голови Львова з містобудування.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Львові облаштують новий спортивний майданчик та місце для вигулу собак у парку "Горіховий гай".