У Львові посадили платан в пам'ять про загиблого захисника

Платан кленолистий ростиме на вулиці Петлюри

У Львові на вулиці Петлюри, 2 в пам'ять про воїна Ігоря Кошлая висадили платан кленолистий. Дерево пам’яті висадили спільно з сім’єю захисника – дружиною Мирославою та донькою Діаною. Про це 27 серпня повідомили у Львівській міській раді.

“Ігоря Кошлая призвали до лав Збройних Сил України і він став на захист Батьківщини від окупантів. Служив у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування “Захід””, — йдеться у плвідомленні.

Ігор Кошлай отримав поранення, проте повернувся на фронт. 7 січня 2024 року він загинув на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання.

“Висадка дерев у місті на честь загиблих воїнів України є символом їх вшанування та продовження їх життя в наших серцях”, – кажуть в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Висадку організували працівники управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради за підтримки управління внутрішньої політики Львівської міськради, Залізничної райадміністрації, садівниці Львова та ФОП “Чишинський”.

Нагадаємо, у львівському парку висадили чотири дерева на честь загиблих військових. Поруч з деревами розмістили таблички з іменами полеглих героїв.