У Львові 81-річний водій збив двох людей на переході: один загинув на місці

Інша постраждала 51-річна жінка у лікарні

У суботу, 24 серпня, у Львові 81-річний водій легковика наїхав на двох людей, які йшли по пішохідному переході. Внаслідок ДТП один із пішоходів загинув на місці. Про це 2 повідомили у поліції Львівщини.

Правоохоронці встановлюють обставини наїзду

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 19:50 на вулиці Науковій. 81-річний водій автомобіля Volkswagen Tiguan наїхав на двох пішоходів, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП 70-річний чоловік загинув на місці події. 51-річна жінка отримала серйозні травми — її госпіталізували до лікарні. Про її стан наразі не повідомляється.

У соцмережах опублікували відео, на якому видно, що патрульні які прибули першими на місце ДТП намагались врятувати чоловіка, надаючи йому медичну допомогу.

На місці аварії працювали правоохоронці, які з'ясовують усі обставини. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.