• Головна
  • Новини Львова
  • Внаслідок ДТП з Tesla у Львові утворився затор і змінював маршрут трамвай №6: є потерпіла

Внаслідок ДТП з Tesla у Львові утворився затор і змінював маршрут трамвай №6: є потерпіла

За даними очевидців, внаслідок зіткнення з Škoda горіла Tesla. У аварії постраждала пасажирка однієї з машин

У Львові у п’ятницю, 23 серпня, на вулиці Городоцькій трапилась ДТП. Внаслідок аварії трамвай №6 змінював рух, також на вулиці утворився затор. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Львівелектротрансі.

За даними очевидців, аварія трапилась на вулиці Городоцькій біля цирку. Зіткнулися два авто: Tesla та Škoda, внаслідок ДТП електрокар зайнявся. З опублікованих фото видно, що у Tesla пошкодився бампер. Як згодом повідомили у пресслужбі патрульної поліції, попередньо постраждала одна людина — пасажирка Škoda.

Трамваї маршруту №6 їдуть іншим шляхом

Як повідомили LVIV.MEDIA у пресслужбі Львівелектротрансу, через аварію трамвайний маршрут №6 змінив свій рух. “Шістки” курсували у напрямку до центру через вулиці Бандери — Київську — Котляревського — Вітовського — площу Митну — Підвальну. Надалі трамвай повертав на Замарстинівську, де вже курсував по затвердженому маршруту на Миколайчука. У напрямку від центру трамваї їхали по звичному маршруту. Станом на 17:32 трамваї повернулись на звичний маршрут.

Нагадаємо, напередодні біля Львова підлітки на мотоциклі в’їхали у припарковане авто і потрапили до лікарні. Крім того, у Стрию водій вантажівки збив 64-річну велосипедистку.