Львівські патрульні з допомогою небайдужої мешканки спіймали злодія

58-річний чоловік обікрав на вулиці дитину

У Львові патрульні затримали 58-річного злодія, який обікрав дитину. Про підозрілого чоловіка правоохоронцям повідомила небайдужа перехожа. Зловмисника одразу затримали, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у четвер, 22 серпня.

Злодій вкрав у дитини поясну сумку та телефон

За даними правоохоронців, інцидент трапився напередодні у середу, 21 серпня. На вулиці Городоцькій небайдужа жінка звернулася до патрульних та повідомила про підозрілого чоловіка. “Вона помітила, що у нього постійно дзвонить смартфон і на ньому відображаються по черзі написи "мамця" та "татко", — розповіли правоохоронці.

Незабаром працівникам поліції вдалося за описом стурбованої жінки знайти зловмисника. Під час розмови з патрульними у 58-річного чоловіка почав дзвонити мобільний телефон, проте він не зміг пояснити, чий він, та хто телефонує. На дзвінок відповіли поліцейські, й виявилося, що це телефонував батько дівчинки-власниці смартфона. За словами чоловіка, у його доньки на вулиці Клепарівський невідомий вкрав поясну сумку з телефоном та іншими речами.

Після цього правоохоронці затримали 58-річного злодія. Батьки потерпілої дівчинки написали заяву про крадіжку, і тепер зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.