Біля лікарні Пантелеймона у Львові збудують 6-поверховий паркінг з укриттям

Паркінг розрахований на 1300 машиномісць

У Львові на території Першого ТМО збудують будівлю з 6-поверховим паркінгом та укриттям. Її зводитимуть на вул. І. Миколайчука, 9. Про це 21 серпня повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Нова будівля буде для потреб реабілітаційного центру UNBROKEN

Проєкт представили на засідання виконавчого комітету у вівторок, 20 серпня. В управлінні архітектури повідомили, що готують позитивне рішення для будівництва, тобто погоджують видачу містобудівних умов та обмежень. Нову будівлю зведуть біля лікарні Святого Пантелеймона на вул. І. Миколайчука, 9. У ній передбачено укриття та прибудований 6-поверховий паркінг для потреб реабілітаційного центру UNBROKEN.

За словами керівника управління архітектури Романа Крушельницького це буде окрема будівля з шістьма надземними, та двома підземними поверхам. Паркінг у новій будівлі розрахований на 1300 місць і займатиме площу 17 тисяч квадратних метрів, а адміністративні приміщення — 3400 квадратних метрів.

Нагадаємо, у Львові на вул. Миколайчука почали закладати фундамент для нових будинків, у яких зможуть проживати поранені переселенці. Їх будівництво є частиною великого проєкту, що фінансується за грантові кошти Європейського Союзу. Також, додамо ,що Лікарня Святого Пантелеймона хоче збудувати у Львові власний цех з виробництва ліків.