В 21 раз перевищив норму: у Львові оштрафували п’яного водія Ford

Водію призначили 17 тис. грн штрафу та конфіскували права на рік

Львівський суд постановив оштрафувати водія, який керував автомобілем із перевищенням норми алкоголю в крові в 21 раз. Порушнику призначили штраф та конфіскували права, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 19 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

П’яний водій керував машиною у Львові

За матеріалами справи, патрульні зупинили п’яного водія ввечері 18 липня на вулиці Садовій у Львові. Провівши тест на алкоголь, правоохоронці виявили, що Назарій С. керував Ford Transit зі значним перевищенням алкоголю в крові — 4,15 проміле. Тоді як норма становить 0,2 проміле.

На засідання суду порушник не прибув. Відтак суддя визнав винним Назарія С. у п’яному керуванні авто та призначив покарання — штраф 17 тис. грн та конфіскацію водійського посвідчення на один рік. Якщо порушник не сплатить штраф за 15 днів — сума може подвоїтись. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня проголошення.

Нагадаємо, нещодавно у Львові два п’яні водії в ДТП пошкодили чотири авто. Один з них заснув на місці аварії, а інший відмовився від перевірки на алкоголь.