У Львові затримали 27-річного чоловіка через підозру у вбивстві знайомого

Підозрюваний наніс 47-річному знайомому смертельне поранення ножем

У Львові поліцейські затримали 27-річного закарпатця, якого підозрюють у вбивстві ножем знайомого. Підозрюваний завдав ножем удару 47-річному знайомому, після чого втік. Про це 17 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі затримання

У суботу 17 серпня, близько опівночі правоохоронцям повідомили про те, що на вул. Науковій невідомий зловмисник завдав удару ножем у ділянку грудей іншому чоловіку і втік. Опісля лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть пораненого.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це був 47-річний житель Львова. Вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Ним виявився 27-річний житель Закарпаття, який був знайомим загиблого. Він завдав удару ножем через сварку” — йдеться в повідомленні поліції.

Фото: Патрульна поліція

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про умисне вбивство. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Досудове розслідування триває.