У Львові двоє нетверезих 20-річних чоловіків кидали з вікна страйкбольні гранати

Поліцейські склали на хуліганів адмінпротоколи

У Львові, на вул. Тролейбусній, двоє 20-річних чоловіків кинули з вікна шостого поверху багатоквартирного будинку пʼять страйкбольних гранат. Вони перебували в нетверезому стані. Про це 17 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Вирішили вночі покидати гранати

В пʼятницю, 16 серпня, близько 1:00, до поліції надійшло звернення від мешканця багатоквартирного будинку на вул. Тролейбусній про те, що він чув звуки вибухів. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Фото: Національна поліція

Як встановили правоохоронці, двоє 20-річних львів’ян, перебуваючи у нетверезому стані, з хуліганських мотивів кинули пʼять імітаційних страйкбольних гранат з вікна квартири, розташованої на шостому поверсі будинку” — йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські склали на них адміністративні протоколи за Дрібне хуліганство. Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.