У Львові автомобіль Škoda Fabia в’їхав у будинок

Водійка не мала водійських прав та була в стані наркотичного спʼяніння. Власник авто був пасажиром

У п’ятницю, 16 серпня, у Львові сталася ДТП. Автомобіль Škoda Fabia злетів з дороги та в’їхав у житловий будинок. На місце аварії прибула швидка допомога, медики оглянули водійку та мешканку будинку. Деталі аварії журналістам LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Фото з місця аварії на вулиці Замарстинівській

За даними правоохоронців, аварія сталася у період з 18:30 по 19:00 на вулиці Замарстинівській, 180, що у Шевченківському районі Львова. Водійка Škoda Fabia, не впоралася з керуванням, з’їхала з дороги та зіткнулася з житловим будинком. Внаслідок зіткнення авто пробило діру в стіні будівлі.

На місце ДТП прибули працівники поліції та швидка допомога. Медики оглянули водія Škoda та мешканку будинку.

Оновлено: “Під час спілкування із винуватицею та власником автомобіля, який на момент зіткнення був пасажиром, патрульні виявили у них ознаки наркотичного спʼяніння. Жінка пройшла перевірку в медичному закладі — інформація підтвердилась. На водійку винесли постанову за те, що вона керувала транспортним засобом не маючи права керування таким транспортним засобом. Також, склали протоколи за ДТП та керування транспортним засобом у нетверезому стані” — повідомили наступного дня, у суботу, в патрульній поліції Львівської області.