• Головна
  • Новини Львова
  • Завдяки допису в соцмережах львівські патрульні оштрафували 19-річного порушника ПДР

Завдяки допису в соцмережах львівські патрульні оштрафували 19-річного порушника ПДР

19-річний водій Volkswagen рухався смугою для громадського транспорту та проїхав на червоний сигнал світлофора

У вівторок, 13 серпня, патрульні поліцейські Львова оштрафували 19-річного водія, який порушив правила безпеки дорожнього руху. Його вдалося розшукати завдяки записам з камер відеоспостереження, які напередодні оприлюднив у соцмережах небайдужий водій. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Водій попросив вибачення

За даними правоохоронців, 19-річний водій Volkswagen Tiguan рухався смугою громадського транспорту, а потім проїхав перехрестя вулиць Кульпарківська — Антоновича — Окружна на червоний сигнал світлофора. Порушення зафіксували камери спостереження, і відео з них поширив у соцмережах небайдужий водій.

Завдяки оприлюдненим записам патрульним вдалося розшукати порушника. Під час спілкування з правоохоронцями 19-річний водій попросив вибачення та пообіцяв надалі дотримуватися правил дорожнього руху. Попри це патрульні все ж оштрафували юнака.

Правоохоронці наголосили, що за останні сім місяців на Львівщині через порушення правил проїзду перехресть травмувалися майже 200 людей, а ще восьмеро — загинули.