Львів’янина затримали під час одержання 19 тис. євро від ухилянта

Зловмисник організував незаконне переправлення військовозобов’язаного через кордон

У Львові під час передачі 19 тис. євро від ухилянта затримали 51-річного місцевого мешканця. За організацію незаконного переправлення військовозобов’язаного, зловмиснику загрожує в’язниця. Про це у вівторок, 13 серпня, повідомили у поліції Львівщини.

Львів’янину загрожує ув’язнення

Як зазначили правоохоронці, за 19 тис. євро 51-річний львів’янин мав незаконно переправити призовника через держкордон поза пунктами пропуску. Правоохоронці затримали чоловіка після одержання коштів від клієнта. “Під час санкціонованих слідчих дій у фігуранта виявлено та вилучено чорнові записи з доказами протиправної діяльності. А також грошові кошти в сумі 3600 доларів США походження яких встановлюється,” — додали в СБУ.

Фото: ГУНП
Фото: СБУ

Затриманому повідомили про підозру за статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Львів’янину загрожує позбавлення волі терміном до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування, суд обрав підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, на Львівщині військовозобов’язаний двічі за місяць намагався незаконно потрапити в Польщу. Раніше суд оштрафував на 85 тис. грн хірурга лікарні Святого Луки за хабар від ухилянта.