Компанія з виробництва паперу за 600 тис. грн придбала землю в селі біля Львова

Земельна ділянка розташована недалеко від траси Київ — Чоп

Компанія з виробництва паперу та паперових виробів придбала на аукціоні у понеділок, 5 серпня, ділянку в селі Запитів, що біля Львова. За 600 тис. грн ТОВ “Алькоре” купила землю на тій же ж вулиці, де зареєстроване підприємство. Про це йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 1539 кв. м розташована на вулиці Залізничній у селі Запитів, що біля Львова. Окрім того, ділянка є недалеко від траси Київ — Чоп. Призначена комунальна земля під промисловість. Стартова ціна лота, яку зазначила Новояричівська селищна рада — 595 470 грн.

За право придбати земельну ділянку позмагались двоє учасників: ФОП Володимир Шумило та ТОВ “Алькоре”. На етапі початкових ставок учасники аукціону запропонували за землю дещо вищу ціну. Володимир Шумило підняв ціну до 601 425 грн, а “Алькоре” перебило ставку ще на 6 тис. Таким чином здобуло перевагу — бачити наступні пропозиції суперника та пропонувати ціну в кожному з раундів останнім. Впродовж торгів Шумило не збільшував ставку, тоді як “Алькоре” запропонував у другому раунді 613 334 грн. Таким чином ТОВ “Алькоре” стало переможцем аукціону.

Земельна ділянка, яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro.Sale

Продана земельна ділянка — на тій же вулиці, де зареєстрована компанія

До слова, ТОВ “Алькоре” зареєстроване у селі Запитів на тій же ж вулиці, де й розташована ділянка, яку компанія придбала на аукціоні. Підприємство займається виготовленням паперових та картонних виробів, а також гуртовою торгівлею господарськими товарами.

Нагадаємо, нещодавно львівська компанія з торгівлі будматеріалами придбала за 13 млн грн землю в Городку. Також цього ж дня за 2,5 млн грн землю продали підприємцю з Городка.