ЛМР виділила додаткові 5 млн грн на підготовку лікарні св. Пантелеймона до зими

Кошти підуть на підключення лікарні до мереж водопостачання та водовідведення

У середу, 7 серпня, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення додаткових 5 мільйонів гривень для підготовки мереж Першого медичного об'єднання Львова до опалювального сезону. Йдеться про підключення лікарні св. Пантелеймона до мереж водопостачання та водовідведення.

Загальна сума, яку спрямують на ці роботи — 7 мільйонів гривень, з них 2 мільйони вже були передбачені в бюджеті на 2024 рік. Гроші підуть на підключення до мереж водопостачання та водовідведення тимчасових споруд у районі вулиці Івана Миколайчука, 9, де розташована лікарня св. Пантелеймона.

Голова комісії Наталія Шелестак пояснила, що місто готується до складної зими і розуміє, що медичні, освітні та соціальні установи повинні бути забезпечені теплом, водою та світлом в першу чергу. "Коли йдеться про здоров'я наших мешканців, наших дітей, наших ветеранів, то ми звичайно ж намагаємося зробити все для того, щоб їм було комфортно і безпечно лікуватися, навчатися і проходити реабілітацію", — сказала Шелестак.

Нагадаємо, 26 липня, перше ТМО Львова уклало договір з підрядником на майже 17 млн грн про капітальний ремонт приміщень у головному корпусі лікарні Пантелеймона на вулиці Миколайчука. Також додамо, що наприкінці червня Львівська лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги оголосила додаткову закупівлю на реконструкцію з добудовою блоку дистанційно-променевої терапії на вулиці Івана Миколайчука. Вартість додаткової закупівлі — понад 16 млн грн.