Міська рада Львова готує до продажу понад 0,8 га землі на Сихові

Землю продаватимуть під розміщення будівель автомобільного та дорожнього господарства

Львівська міська рада виставить на аукціон земельну ділянку під промисловість у Сихівському районі міста. Землю планують продати під використання компанії пов’язаній з транспортом та дорожнім господарством. Про це журналістам LVIV.MEDIA стало відомо з проєкту ухвали, оприлюдненого на сайті Львівської міської ради.

За проєктом ухвали, земельна ділянка з кадастровим номером 4610136800:06:003:0119 розташована на вулиці Вернадського та наразі є у комунальній власності. Її загальна площа складає 0,81 га. Земля розміщена у зоні для підприємств IV класу шкідливості та частково — для V класу шкідливості.

Цю земельну ділянку у міськраді планують продати під розміщення та експлуатацію будівель автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Якщо депутати міської ради підтримають проєкт ухвали, оголошення про продаж землі на вулиці Вернадського оприлюднять на сайті Prozorro.

Нагадаємо, раніше Львівська компанія з торгівлі будматеріалами придбала земельну ділянку в Городку за 13 млн грн. Також наприкінці липня Львівська міськрада учотирнадцяте виставила на продаж понад п’ять га землі у Залізничному районі міста.