У Львові 21-річний п’яний водій Skoda пошкодив два припарковані авто

Одразу після аварії зловмисник втік з місця ДТП

У Львові 21-річний водій Skoda Octavia пошкодив два припарковані авто та втік з місця ДТП. Правоохоронці в той же день розшукали зловмисника та виявили, що він керував автомобілем напідпитку. Тепер порушник буде відповідати перед судом, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у п’ятницю, 2 серпня.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася на вулиці Величковського. 21-річний водій за кермом Skoda Octavia зіткнувся з припаркованим Chevrolet. Від удару авто за інертним рухом в’їхало у Hyundai Elantra, яке стояло попереду. Обидва припарковані авто отримали пошкодження, водій Skoda Octavia втік.

Фото пошкоджених автомобілів

Правоохоронці прибули на місце аварії та за описами свідків змогли розшукати припаркований на прилеглій вулиці автомобіль винуватця ДТП. Машина мала характерні пошкодження на передньому бампері. Сам 21-річний водій перебував неподалік. Під час розмови з ним працівники поліції виявили, що він був напідпитку, проте від проходження тесту на стан сп’яніння порушник відмовився.

Патрульні склали на 21-річного водія три протоколи — за спричинену ДТП, за втечу з місця аварії та за п’яне водіння. Покарання для порушника обере суд.