• Головна
  • Новини Львова
  • Провідний ізраїльський офтальмолог безплатно оперуватиме львів’ян: запис на консультацію

Провідний ізраїльський офтальмолог безплатно оперуватиме львів’ян: запис на консультацію

Щоб потрапити на консультацію до офтальмолога слід попередньо зареєструватися

У Львові розпочався запис на безплатні консультації та операції від ізраїльського хірурга-офтальмолога Йоава Вардізера. Лікар працюватиме у Львові з 18 по 24 серпня, щоб допомогти пацієнтам з різними проблемами очей. Про це у середу, 31 липня, повідомили у Львівській міськраді.

Лікар безплатно оперуватиме та протезуватиме пацієнтів

Ізраїльський офтальмолог Йоав Вардізер прийматиме пацієнтів у лікарні святого Пантелеймона. Лікар спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як опущення, виворіт чи заворот повіки, а також допомагає пацієнтам, яким потрібне очне протезування після видалення ока. Крім того, хірург працює з різними кістковими дефектами та патологіями орбіти.

Для запису на прийом слід заповнити онлайн-форму або зателефонувати за номером +38 (067) 757 28 82. Консультації та операції відбуватимуться за адресою вул. Миколайчука, 9.

Йоав Вардізер має понад 25 років досвіду роботи. Лікар очолює відділення хірургії повік, очниць та сльозовивідних шляхів у медичному центрі Бней-Ціон в Ізраїлі, а також є директором власної клініки Vardizer Clinic.