Тиждень у лісі без їжі та води: на Львівщині 11-річну дівчинку виписали з лікарні

Дівчинку уже виписали, вона відправилася додому

11-річна Соломія із Рави-Руської, яку після тижня пошуків знайшли у лісосмузі, поступово одужує. Протягом трьох днів дівчинка набиралася сил під наглядом лікарів, і у вівторок, 30 липня, її виписали. Надалі за станом дитини спостерігатиме сімейний лікар, повідомили у пресслужбі Першого медичного об’єднання Львова.

За словами лікарів, 11-річна Соломія сім днів провела без води та їжі. Дитину у лісосмузі за шість км від дому знайшли непритомною. До лікарні дівчинку доправили у стані гострого виснаження та зневоднення. В лікарні протягом трьох днів дівчинка проходила інтенсивну інфузійну терапію — їй внутрішньовенно вводили всі потрібні ліки, — а також із нею працювали спеціалісти Центру ментального здоровʼя.

Під час перебування в лікарні у Соломії поступово відновилися апетит та сили, і тепер вона знову може ходити. Через значне покращення у вівторок, 30 липня, дитину виписали, надалі за її станом спостерігатиме сімейний лікар.

Нагадаємо, 11-річна Соломія із Рави-Руської зникла 20 липня — вона вийшла з дому, коли бабуся не бачила, та не повернулася. Дитину розшукували понад 600 людей, та знайшли через лише через тиждень — 27 липня.