У Львові син зачинив свою 83-річну матір на балконі

Чоловік вкотре здійснив домашнє насилля над матір’ю, тепер йому може загрожувати кримінальна відповідальність

У Львові син закрив свою 83-річну матір на балконі і пішов геть. Кривднику за чергове домашнє насильство над матір’ю загрожує кримінальна відповідальність. Жінку звільнили патрульні поліцейські, які перелізли до неї із балкона сусідів, повідомили у п’ятницю, 26 липня, у патрульній поліції Львівської області.

Син закрив матір на балконі і пішов геть

Як йдеться в повідомленні, випадок трапився напередодні, у четвер, 26 липня. 83-річна жінка зателефонувала у поліцію, і повідомила, що син закрив її на балконі та пішов геть. Поліцейські прибули на місце виклику і через сусідський балкон потрапили до потерпілої. “Доклавши трохи зусиль, вдалося відчинити двері у квартиру. Виявилося, що син жінки вже притягався до відповідальності за вчинення домашнього насильства,” — зазначили у патрульній поліції.

83-річна жінка написала заяву про домашнє насильство в поліцію . Зловмиснику може загрожувати кримінальна відповідальність. До слова, санкція статті передбачає громадські роботи терміном до 240 год або пробаційний нагляд на строк до п'яти років чи обмеженням волі на той же ж термін. Також може бути застосоване покарання у вигляді позбавлення волі до двох років.