• Головна
  • Новини Львова
  • У львівській лікарні св. Пантелеймона облаштують операційну і кабінет за 16,7 млн грн

У львівській лікарні св. Пантелеймона облаштують операційну і кабінет за 16,7 млн грн

За ці гроші в лікарні зроблять ангіографічну операційну та кабінет комп'ютерної томографії

У п’ятницю, 26 липня, перше ТМО Львова уклало договір з підрядником на майже 17 млн грн про капітальний ремонт приміщень у головному корпусі лікарні Пантелеймона на вулиці Миколайчука. Про це йдеться у договорі, який оприлюднили на сайті Prozorro.

Згідно з договором, компанія "ВІФА "Проект-Буд" проведе ремонт на першому поверсі 7-го блоку лікарні. Тут облаштують ангіографічну операційну та кабінет комп'ютерної томографії. Роботи мають виконати протягом 2024 року. Згідно з договором, загалом ремонт вартує 17 млн 726 тис. грн разом із податками.

Ремонт мають закінчити до кінця року

План фінансування передбачає щомісячні виплати з серпня по грудень, найбільші суми заплановані на вересень та жовтень — орієнтовно по 4 млн грн, а у інші місяці виплати становитимуть від 1 млн до 3 млн грн. Оплата здійснюватиметься за фактично виконані роботи протягом 30 днів після підписання відповідних актів. Лікарня має право змінювати суму оплати у випадку виявлення невідповідностей або помилок у розрахунках. Крім цього, підрядник надає гарантію на якість робіт та можливість нормальної експлуатації об'єкта протягом 10 років.

За даними аналітичної системи YouControl "ВІФА "Проект-Буд" створене у Львові понад 20 років тому та займається будівництвом. Власником фірми є Остап Караїм.

Нагадаємо, перше ТМО Львова уклало договір із компанією “Вельт Кепітал” про утеплення фасаду лікарні на вулиці Орлика. Ремонт обійдеться у 53 млн 590 тис. грн разом із податками. також додамо, що наприкінці червня Львівська лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги оголосила додаткову закупівлю на реконструкцію з добудовою блоку дистанційно-променевої терапії на вулиці Івана Миколайчука. Вартість додаткової закупівлі — понад 16 млн грн.