У Львові пʼяний 39-річний чоловік вдарив ножем свого товариша

Нападника знайшли поліцейські завдяки камерам спостереження

У Львові 39-річний чоловік вдарив ножем у живіт свого 37-річного товариша під час пʼяної сварки. Після нападу зловмисник втік з місця. Про це 25 липня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Товариші пиячили у підземному переході

Різанина трапилась 22 липня, близько 22:00, в підземному переході на вул. Любінській. Під час розпиття алкоголю між знайомими почалась сварка, під час якої 39-річний чоловік дістав ножа і вдарив в живіт молодшого товариша.

Після цього зловмисник втік з місця події. Пораненого чоловіка виявила перехожа, яка надала йому першу допомогу та викликала на місце події бригаду медиків. Зараз чоловік перебуває у лікарні. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, правоохоронці встановили особу втікача та його місцеперебування” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за статтею про умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. Стаття передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.