Драгер зашкалив: у Львові пʼяний водій скоїв ДТП і намагався втекти

39-річний чоловік був настільки пʼяним, що рівень алкоголю в організмі перевищив показники драгера

У Львові 39-річний чоловік у стані сильного алкогольно спʼяніння, скоїв ДТП на вул. Шевченка. Після затримання, він пройшов тест на рівень алкоголю: результати виявився вищим, ніж верхня межа шкали драгера. Про це 24 липня повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Рівень алкоголю перевищив можливості алкотестера

Як уточнили в пресслужбі патрульної поліції, інцидент трапився 22 липня у Львові, на вул. Шевченка. 39-річний водій вчинив ДТП і намагався втекти з місця аварії.

Спілкуючись із водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Він погодився пройти перевірку на тверезість. Прилад Драгер показав стрілки вгору, що перевищує вимірювальний діапазон алкотестера” — йдеться в повідомленні патрульних.

У поліції також зазначили, що у драгерах нового зразку максимальний показник становить три проміле. У чоловіка було близько чотирьох проміле в крові, що у 20 разів перевищує встановлену законом норму. На водія мотопатрульні склали три протоколи за статтями про керування транспортним засобом у стані сп‘яніння, порушення ПДР, що призвело до ДТП та про залишення місця ДТП.