У Львові розшукують мотоцикліста, який збив 57-річну жінку та втік

Потерпіла отримала травми та перебуває в лікарні

У Львові невідомий мотоцикліст збив 57-річну пішохідку та втік з місця ДТП. Правоохоронці за фактом аварії відкрили кримінальне провадження та розшукують злочинця. Всіх, хто може допомогти встановити особу мотоцикліста просять звертатися за номером 102, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 23 липня.

За даними правоохоронців, ДТП сталася у понеділок, 22 липня, близько 22:15 на вулиці Стрийській, 202. Водій невстановленого мотоцикла збив пішохідку — 57-річну львів’янку. Одразу після цього зловмисник втік з місця аварії. Постраждала львів’янка внаслідок ДТП отримала травми, через які її госпіталізували.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Правоохоронці намагаються встановити особу винуватця ДТП, і усіх, хто може у цьому допомогти, закликають звернутися на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції. Мотоциклістові загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом.